Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » SOUSTŘEDĚNÍ 02/2020

STŘEDA 12.2. den třetí

publikováno 12.02.2020 (aktualizováno 31.03.2020)

Dnešním dnem se nám soustředko překlopí do svojí druhé poloviny. Ranní fáze byla ve znamení herní přípravy na odpolední přátelák v Kravařích. Do branky se chystal Praty a do hry z mladších borců David Šlosar, Sykyč a Šimon Londa. Všechno bylo sice opět unavené, ale snad se alespoň trochu povedlo borce probrat. Následoval oběd a pak už cesta do Kravař. Musíme jim poděkovat, že nám vyšli vstříc a opět po roce jsme mohli u nich sehrát přátelák. Tentokrát starší i mladší. Našim mladším se dařilo méně a prohráli 2:5. Starší žáci Slovanu nastoupili v sestavě v bráně s Prátym, zprava David Šlosar, Filda, Tom Kortiš a Pepa, v záloze Krtek, Judy, Škoďák a Vláča a v útoku Šimon Londa a Filip Domanský. Připravena nastoupit byla obě děvčata Vendula s Natkou, Sykyč a případně zraněný Paťas. Zápas příliš krásy nepobral. Přesto význam měl. Celkem brzo jsme prohrávali po chybě z rohu. Potom jsme se ale celkem zvedli a výsledek otočili po brankách Judyho v první půlce a Škoďáka na začátku druhého dějství. Jenže pak nám začali docházet síly a takový všeobecný pelmel v sestavě způsobil, že se domácím podařilo zaslouženě vyrovnat na 2:2. V samotném konci zápasu ještě padl jeden gól do sítě Slovanu po velkém zaváhání obrany. To už naše koncentrace byla úplně někde jinde. Konečný výsledek tak vyzněl lépe pro domácí 3:2.
Večerní program obnášel hlavně poctivé protažení všech unavených svalů a následné hodnocení zápasu. Svoje si řekli trenéři, kapitán Judy i Paťas, který jako zraněný hráč sledoval utkání z lavičky. A zaznělo, že bude nutné hodně přidat, abychom kvalitně navázali na hodně povedenou podzimní část sezony. Soustředko jsme tedy otočily do druhé poloviny nepříliš vesele.

Obrázky k článku

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery