Úvod » REPORTY ZE ZÁPASŮ

ČECHOVICE 19.10.2019

publikováno 24.10.2019

ČECHOVICE - SLOVAN  1:2  ( 0:0 )    góly: Škoďák 2

Po domácím bodovém zisku s Jeseníkem nás čekal venkovní zápas v Čechovicích. Soupeř byl o 4 body před námi a posílen překvapivým vítězstvím ve Slavoníně. Navíc ho v posledních dvou podzimních kolech čekají soupeři z konce tabulky tudíž chtěli doma vyhrát a výrazně se přiblížit čelu tabulky. Pro Čechovice hrál i faktor brzkého začátku utkání již v 9:00. Všechny tyto prognózy ovšem vzaly za své po dobrém výkonu Slovanu.
Úvod zápasu tomu ovšem nenasvědčoval. K zápasu nemohl nastoupit Honzík a tak jeho místo ve středu zálohy zaujal Korťák. Velkou příležitost v základní sestavě na pravé straně zálohy dostal Tom Janalík. Než si sestava více sedla, tak už jsme čelili první šanci Čechovic. Domácí forvard však zakončil z pravého křídla velmi zbrkle a nešikovně. Po této šanci jsme se už dostali do hry a kontrolovali průběh hry. Dařila se nám kombinace, využívali jsme všech hráčů na hřišti a snažili se hrát na dva, tři doteky. Konečně se dostali více do hry naši krajní záložníci Tom s Pepou a hra vypadala na pohled podle našich představ. Vyloženou šanci jsme si však nevytvořili, přestože jsme pořád hráli na dostřel domácí branky. Pološance, které měli Judy, Korťák i Krtek zůstaly nevyužity. Nejvíce však mrzela neproměněná šance, kterou měl Škoďák v 32.min. Ta už proměněna být určitě měla. Škoďák se dobře uvolnil na levém křídle v rohu velkého vápna a postupoval z úhlu sám na gólmana. Bohužel však vystřelil brzo a ukvapeně. Dal tak šanci k zákroku domácímu brankáři a ten ji využil. V první půli tedy gól nepadl.
Co se Škoďákovi nepovedlo na konci poločasu, povedlo se hned ve 40.min. Po autovém vhazování na pravém křídle se už v zakončení neukvapil a zblízka otevřel gólový účet utkání. Naše vedení 0:1 bylo zcela zasloužené, ale čekala nás ještě dobrá půlhodina hry. Domácí trenér trochu přeházel sestavu, ale tato změna příliš efektu nepřinesla. Čechovičtí totiž vyrobili chybu v rozehrávce a míč putoval ve středu od Judyho na Škoďáka, který si sám ve vápně poradil a v 50.min zvýšil náskok Slovanu na 0:2. To už se zdálo, vzhledem k průběhu utkání, že je rozhodnuto. Nicméně přišla naše snad jediná chyba v obranné činnosti. Byl to spíše sled více chyb. Přes Natku se uvolnil domácí útočník, Paťas měl až příliš velký respekt z důraznějšího zákroku a ani Štěpán v bráně už nezabránil prvnímu zásahu Čechovic. Stav 1:2 v 54.min sliboval závěrečný tlak domácího celku. Ten sice přišel, ale větší šanci na srovnání stavu už neznamenal. Jen v poslední minutě zatrnulo všem Černovírským, když odražený balón před prázdnou bránou odehrála Vendula na roh velmi těsně vedle naší levé tyče. Ale možná to vypadalo z dálky nebezpečněji než na hřišti. Je dobře, že jsme se tomu nakonec mohli zasmát a výhrou potvrdili příslušnost ke středu tabulky soutěže.
Tentokrát jsme byli opravdu spokojeni. Hlavně s předvedenou hrou, ve které jsme viděli prvky z tréninku. To je důležité pro další zlepšování hráčů. Až vylepšíme klid v koncovce, budeme mít ze hry opravdu radost. Kéž by se to povedlo hned v posledním domácím zápase, kdy hostíme nebezpečnou Mohelnici se kterou jsme v minulém ročníku sehráli dva velmi vyrovnané zápasy.

Sestava: Štěpán - Natka, Filda, Paťa, Wilson - Tom, Korťák, Judy, Pepa - Škoďák, Krtek
Venďa, Sykyč, Kevin, Ondra

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery