Úvod » PŘÁTELSKÉ ZÁPASY 2019

UNIČOV U14 - SLOVAN 1:2

publikováno 07.03.2019 (aktualizováno 10.03.2019)

Na středu 6.3. jsme se snažili domluvit další přátelské utkání. V našem hledáčku byly celky jako Uničov a Holice. Jsme rádi, že nám vyšli vstříc v Uničově, a že jsme tam mohli sehrát zápas s ročníkem narození 2005. Ale ani Holice ještě není úplně ztracená. Pravděpodobně to bude náš poslední přípravný zápas před prvním mistrákem. S HFK by se mělo hrát v neděli 17.3. v 13:00 na umělce ZŠ Heyrovského. Chlapci z Uničova hrají ve své kategorii moravskou divizi a v desetičlené tabulce si nevedou vůbec špatně. Patří k silnějšímu středu na úrovni mimo jiné Hlučína, Hranic a Šumperku. 
Před zápasem jsme měli takovou tendenci srovnávat náš výkon ze soustředění a Hlučína a po měsíčním tréninku a odpočinku se zápasem v Uničově. Protože pořád máme v hlavě, jak nám Hlučínští udělili lekci a představili nám něco, k čemu bychom se fotbalově chtěli přiblížit. A soudě podle Uničovského zápasu jsme se přece jen trochu posunuli. Trochu nás mrzely absence Štěpána, Kovyho, Paťu, Čebiho a stále zraněného Tadeho. Ty museli nahradit mladší borci. A tak jsme měli skladbu 5 hráčů 2004, 4 kluky ročníku 2005 a 4 borce z 2006. Zápas samotný byl hodně vyrovnaný, přesto se zdálo, že jsme v první půli měli vyloženější šance. Hlavně dva samostatné nájezdy Matesa měli skončit gólem. Domácí měli zase na svém kontě nastřelené břevno. Ve druhé půli jsme už byli malinko lepší, taky díky fyzické kondici starších hráčů. Navíc se nám dařila kombinace ve více hráčích a tudíž jsme se dostávali více na dostřel brány. Přesto jsme jako první inkasovali branku po hrubé chybě Judyho před vlastní šestnáctkou. Moc nás to ale nepoložilo, naopak spíše vyburcovalo. O vyrovnání na 1:1 se výrazně zasloužil Mates, který zatáhl míč po levém křídle a předložil ho centrem před bránu do koncovky. Domácí hráči stačili míč jen odvrátit před důrazného Jonáše, který neměl problém balón uklidit do brány. Náš tlak po vstřelené brance neustával a tak jsme se dočkali i vítězného gólu. Vstřelil ho 10 minut před koncem Judy po přistrčení od Martina. Střela to byla taková nemastná neslaná, ale byla přesná a znamenala vítězství 2:1.
A nějaké stručné zhodnocení? Chtěli jsme po hráčích, aby přenesli z tréninku rychlejší práci s míčem, nejlépe na dva doteky. To se až na vyjímky dařilo. Ty vyjímky byly zčásti dané tím, že někteří hráči měli kvůli nemoci delší pauzu a bylo to na nich vidět. Nejlépe se utkání povedlo Jonášovi, velmi dobře zahráli Škoďák po nemoci, Martin na pozici pod hrotem a stoperská dvojice Luke a Kuba. Druhou půli odehrál docela jistě Vláča. Ostatní by měli příště přidat tak, aby bylo na hřišti opravdu 11 stejných bojovníků.

Sestava: Krtek - Filda Zatloukal, Kuba, Luke, Bíťa (36. Vláča) - Maty (36. Wilson) Jonáš, Judy, Mates - Martin, Škoďák (60. Bíťa)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery