Úvod » SOUSTŘEDĚNÍ 02/2019

PÁTEK 8.2. den poslední

publikováno 24.02.2019 (aktualizováno 23.06.2019)

Poslední, páteční den už měl na programu jen jednu dopolední jednotku. Ta byla po nezbytném protažení a strečinku vyplněna hrami v tělocvičně. Badmintonem, stolním tenisem, nohejbalem a fotbálkem s tenisákem. Pak už následovalo balení a po obědě příprava na odjezd směr Olomouc, potažmo Bohuňovice či Hlušovice. Záměrně jsme zvolili odjezd v pátek tak, aby se kluci přes volný víkend mohli adaptovat na čekající školní povinnosti. A že to potřebovali hráči i trenéři je bezesporu jasné.

Na hodnocení celé této akce je potřeba se dívat z více hledisek. Trenéři se snažili nachystat program tak, aby soustředění bylo tím správným startovacím impulsem do zbytku zimní přípravy. Jednak co se týče sportovní přípravy a pak taky aby se vytvořila ta správná chemie v kolektivu. A jestli se to povedlo, uvidíme v dubnu, květnu a červnu při mistrovských zápasech. Pro kluky z tohoto celku to bylo druhé soustředění a určitě budou na obě vzpomínat. Velké poděkování přitom patří rodičům za podporu při organizaci akce a hlavně při zajištění dopravy do Žimrovic a z Žimrovic. Víme také, že náklady na soustředko určitě nejsou pomíjivou položkou, a tak jsme se snažili, aby vynaložené prostředky byly odpovídající. S ohledem na stravu, ubytování, pronájmy ploch, přepravy a programu se to snad povedlo. Poděkování také určitě patří personálu Areálu dobré pohody v Žimrovicích, který se o nás příkladně staral a musím říci, že tam vždycky rádi vracíme. A přejeme paní majitelce, aby se jí podařilo překonat určité problémy, ať se můžeme za rok opět do Žimrovic podívat. Takže ještě jednou poděkování všem zúčastněným. Akce proběhla a zbudou jen vzpomínky. DYCKY SLOVAN.

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery