Úvod » PŘÁTELSKÉ ZÁPASY 2019

MOHELNICE - SLOVAN 0:0

publikováno 24.02.2019

Sobota 16.2.2019 Dohodnutý přátelský zápas se staršími žáky Mohelnice. Samozřejmě jsme věděli, že právě s Mohelnicí budeme hrát první mistrovský zápas na jaře. Přesto jsme nabídku hrát na velké umělce v Mohelnici první zápas po soustředění uvítali. Jednak je nás docela dost, jednak bylo nádherné počasí a taky proto, že nabídek sehrát přátelák na velkém place v zimě příliš nebude. Pro zajímavost řešíme ještě utkání s naším dorostem, zkoušíme 1.HFK a Uničov. Všechno záleží na hřištích ( pro nás Heyrovského a Sigma ) a na chuti soupeřů.
V Mohelnici jsme chtěli vyzkoušet širší kádr hráčů, ale bohužel nám vysadili někteří další nemocní a tak jsme odjížděli v docela silné sestavě. Nastoupili jsme v sestavě: Krtek, na beku zprava Kuba, Lukáš, Jonáš, Filda Zatloukal, v záloze Martin, Judy, Paťas, Vláča a na hrotu Kovy s Tadem. Připraveni byli Čebi a Mates. Bohužel se poměrně brzy zranil Tade a vypadá to, že jeho problémy se zády budou trvalejšího rázu. Jeho roli pak přebral Čebi. Utkání bylo vyrovnané, i když za soupeře nastoupili dva kluci ročníku 2003. Byli jsme asi trochu zdatnější v kombinaci a dařilo se nám jakž takž roztahovat hřiště do šířky. Určitě jsme chtěli eleminovat soupeřovi nájezdy středem hřiště. To se nám příliš nedařilo a domácí se třikrát za zápas dostali jednoduše po nákopu za naše stopery. Také se nám nedařilo správně zakončovat naše šance. Ty největší jsme měli ve druhé půli, kdy zvlášť ke konci zápasu jsme tlačili a šli víc za vstřelením branky, než domácí. Nájezd mezi beky dobře vyřešil Kuba, ale příliš brzo se rozhodl zakončovat, když mohl míč ještě potáhnout. Martin v další příležitosti snad až příliš chtěl střílet, namísto jiného a klidnějšího řešení. No a v největší šanci selhal Mates. Prodal svoji rychlost, unikl do vápna po levém křídle, správně balón potáhl až do malého vápna a když už bylo všechno hotové, tak trochu zaváhal a namísto přihrávky pod sebe do prázdné brány začal trochu spekulovat. Bohužel to stačilo na to, že výborný gólman míč zasáhl a šanci zahasil. V první půli jsme neměli šance tak výrazné, ale zase trefil břevno Lukáš. 
Pozitiva z utkání byla, že jsme vydrželi hrát až do konce a šli jsme za tím gólem daleko víc jak domácí. Už jsme hráli ve více lidech a hra nestála jen na dvou třech hráčích. Filda Zatloukal vydržel hrát celý zápas ve vysokém tempu a řekl si o místo v sestavě. Oba gólmani nic zvláštního neřešili, jen trochu víc práce měl v druhé půli Štěpán. Sestavou jsme záměrně na více postech rotovali a zkoušeli, aby jsme měli více možností pro příště. Na druhou stranu určitě nejsme spokojeni se zraněním Tadeho a neúčastí Škoďáka, který se nám jeví jako druhý útočník k Čebimu. Skvěle se dařilo Jonášovi, který se stává jedním z lídrů základní sestavy. Ve finále je to všechno ale jen příprava a až dubnové zápasy nám nastaví zrcadlo.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery