Úvod » REPORTY ZE ZÁPASŮ

KONICE 3.11.2018

publikováno 21.11.2018 (aktualizováno 15.01.2019)

SLOVAN - KONICE  4:1  (3:0)     góly: Mates 2, Judy, Škoďák   

Závěrečné utkání celého roku 2018 jsme sehráli v sobotu 3.11. na našem hřišti v Černovíře. Soupeřem nám byl celek Konice, který měl za sebou několik kvalitních výsledků jako např. vítězství ve Šternberku a smolnou prohru s Mohelnicí těsně před koncem. Navíc kromě úletu s Jeseníkem neinkasovali Koničtí příliš branek ( nejvíc 3 góly ). Z tohoto pohledu jsme měli před soupeřem respekt. Přece jen se nám nedařilo proti dobře bránícím soupeřům. Když k tomu přidáme celkem urostlé postavy soupeřových hráčů a absence našich lídrů Tadeho a Lukeho, tak nám před zápasem nebylo nejlíp.
O co víc jsme měli obavy před zápasem o to lepší byla asi příprava a vstup do utkání. V sestavě jsme posunuli Kovyho na místo stopera, Mates se postavil na kraj zálohy a v útoku dostali důvěru Škoďák s Čebim. Všechny změny se vyplatili. Začátek jsme měli skutečně výborný. Neustále jsme se tlačili dopředu a vytvářeli si spoustu nebezpečných situací. Jejich proměňování je pořád naší slabou stránkou, ale tentokrát nám pomohlo trochu štěstí. A sice v tom, když po rohu Kovyho ve 12.min zahrál hostující obránce rukou tak nešťastně, že se musela kopat penalta. Sice s nimi máme také problémy, ale Judy se nemýlil a poslal Slovan do vedení 1:0. A než si Koničtí stačili vysvětlit jak zbytečná to byla branka, padl gól na 2:0. Škoďák se hned po rozehrávce uvolnil na levém křídle a svou střelou přehodil hostující gólmanku. Teprve potom Slovan trochu polevil v tempu a nechal Konici nadechnout. Pořád se ale hrálo nejvíc na půli hostů. Prvních dvacet minut zápasu jsme uzavřeli třetím vstřeleným gólem. Mates si počínal velmi důrazně při dohrávání soupeře a v souboji se od něj odrazil míč tak šťastně, že opět přeplachtil brankařku soupeře. První poločas jsme tak dohráli za stavu 3:0. Zaslouženě. Při gólech jsme sice měli docela štěstí, ale nevyužitých vyložených šancí byl minimálně stejný počet. Přesto byla Konice nejlepším soupeřem, který na podzim v Černovíře hrál.
Do druhé půle jsme nastoupili stejně aktivně jako na začátku, ovšem s vědomím tříbrankového náskoku. A tak se do hry dostali i další hráči z kádru tak, aby si zahráli skutečně všichni. Bohužel se nám při tom nepodařilo udržet čisté konto. Tato branka soupeře v 55.min byla naším jediným inkasovaným gólem v domácích zápasech na podzim 2018. V poslední minutě pak přidal svoji druhou branku v zápase Mates a stanovil konečné skóre na poměr 4:1. 
Další výsledky v tomto posledním kole nám docela vyhovovaly a tak jsme před zimní přestávkou na 5.místě v tabulce se čtyřbodovou ztrátou na 2.místo. Na první Jeseník je ta ztráta už 8 bodů, ale na to druhé místo se může Slovan na jaře klidně vyšplhat. Vždyť se všemi soupeři, kteří jsou v tabulce před námi, hrajeme na domácím hřišti. Takže o konečném úspěchu, nebo nezdaru se rozhodne právě v těchto zápasech. Statistika nám napovídá, že by se to mohlo povést. Slovan dostal nejméně gólů v soutěži a jako celek jsme byli celkem stabilní. Celých 9 hráčů odehrálo všechny zápasy, nebo mělo jen jednu absenci. Během podzimu se vystřídali oba gólmani a i střelci byli slušně rozděleni. Maty 8 gólů, Mates 7 branek, Tade 6, Čebi 6 a Kuba 4. Před sezónou jsme sice měli malinko větší ambice, ale ty pořád můžem na jaře naplnit.

Sestava: Štěpán - Martin, Kuba, Kovy, Honza - Maty, Judy, Paťas, Mates - Čebi, Škoďák
Filda Domanský, Filda Zatloukal, Pepa, Bíťa, Gabi, Krtek, Dušan

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery