Úvod » REPORTY ZE ZÁPASŮ

OLŠANY 20.10.2018

publikováno 31.10.2018 (aktualizováno 15.01.2019)

OLŠANY - SLOVAN  2:2  pen. 3:2  (0:0)     góly: Mates 2   

Poslední podzimní utkání na hřištích soupeřů jsme odehráli v nedalekých Olšanech u Prostějova. Soupeřem nám byl tým ze středu tabulky a tudíž jsme byli odhodláni napravit předchozí neúspěchy s těmito celky.
Začátek nám vyšel podle představ. Nepustili jsme soupeře do hry, dobře jsme drželi míč a využívali správně šířku hřiště. Bylo dobře, že se nám dařilo otáčet hru na oba dva kraje hřiště. Zahráli si tak stejnou mírou snad všichni hráči na place. Tak to vypadalo prvních 15 minut zápasu. Chybělo tomu však jediné. Tak jako už většinou vedoucí branka. Míč se potuloval po brankové čáře, několikrát jsme trefili tyč a banální dorážky jsme posílali mimo bránu. A tak se domácí pomalu nadechovali směrem k vyrovnanosti zápasu. Bohužel naše tempo opadlo a zase jsme se přizpůsobili nevýraznému soupeři. Přesto jsme byli až do konce poločasu lepší a určitě jsme si zasloužili odcházet do kabin s průběžným vedením, než za stavu 0:0.
Všechno podstatné se tak odehrálo ve druhém poločase. Slovanu se podařilo vstřelit první gól utkání. V 38. min s k rohovému kopu protlačil na přední tyči Mates a míč se od něj odrazil tak šikovně, že skončil v bráně. Všichni jsme si mysleli, že vstřelená branka nám pomůže a pokud budeme hrát jako v první půli, tak se Olšany budou jen těžko dostávat k naší bráně. Ano, chvíli to tak vypadalo. Ale opět bohužel se nám nepodařilo vsítit druhou branku a soupeře zlomit. Místo toho jsme začali hrát nervózně a dělali hloupé chyby. V 55.min domácí zahrávali přímý kop z dobrých 25 metrů. Ostrou ránu dokázal Štěpán vyrazit, ale nebezpečí neodvrátil. K dorážce se protlačil domácí kapitán a vyrovnal skóre. A bylo ještě hůř. Než jsme se vzpamatovali, tak jsme nedůrazem nabídli míč Olšanskému útočníkovi, který se nerozpakoval a ranou ze šestnáctky zaskočil Štěpána. Domácí tak během jediné minuty a prvními střelami na naši bránu skóre otočili. Po této úderu jsme se opět trochu vzpamatovali a tlačili se za vyrovnáním. Šancí bylo dost, ale gól přišel až v poslední možné chvíli. Odražená střela trefila dobře postaveného Matesa a od jeho paty se balón dokutálel do sítě na 2:2. Hned poté rozhodčí pískal konec utkání. O bodu navíc tak rozhodly penalty. Ale i ty jsou pro nás velkým zmarem. Nedali Mates, Kovy, Maty a nakonec i Kuba. Proměnili jen Judy a Čebi. Takže jsme s Olšan odjížděli jen s jedním bodem, což je jednoznačná ztráta a v tabulce ztrácíme kontakt s celky před námi.

Sestava: Štěpán - Honza, Judy, Luke, Mates - Maty, Kovy, Paťas, Martin - Kuba, Škoďák
Čebi, Filda Domanský, Filda Zatloukal, Pepa, Šimon

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery