Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » REPORTY ZE ZÁPASŮ

ŽELATOVICE 14.10.2018

publikováno 15.10.2018 (aktualizováno 15.01.2019)

SLOVAN - ŽELATOVICE  8:0  (2:0)    góly: Kuba 3, Maty 2, Mates, Čebi, Filip Domanský   

V 11.kole jsme hráli teprve třetí zápas na domácím trávníku. A byl to docela zápas pravdy. Po třech prohrách za sebou už jsme moc potřebovali vyhrát. Za soupeře jsme tentokrát měli družstvo z Želatovic, které bylo v tabulce jen dva body za Slovanem. To znamenalo, že kdybychom prohráli, ocitli bychom se mezi celky spodní poloviny tabulky. Naštěstí to naši hráči nepřipustili a vysoko vyhráli.
Nedělní dopoledne bylo ve znamení duelů mezi mládeží z Černovíra a Želatovic. Nejprve se dopoledne utkali dorostenci, po nich starší žáci a nakonec mladší žáci. Všechny 3 souboje vyhráli Černovírští, i když dorostenci až výbornou koncovkou otáčeli z 0:2 na 3:2. Starším žákům Slovanu se naopak povedl vstup do utkání. Ve 13.min utekl všem na pravém křídle Maty a předložil míč před branku Kubovi. Ten sice trochu kostrbatě, ale přece jen skóroval. A v 19.min se naprosto stejně prosadil podruhé opět po akci Matyho. Kluci v této fázi utkání svého soupeře přehrávali a opět jen zbrklá koncovka bránila většímu brankovému rozdílu. Navíc po těchto dvou gólech musel odstoupit Tade, který hraje ve výborné formě a pro Slovan tu tudíž byla ztráta. Tak se do hry dostali i hosté. Měli dvě dobré šance, ale s oběma brejky si skvěle poradil Štěpán, který nastoupil v bráně po 5 zápasech. První poločas jsme vyhráli 2:0, ale rozhodnuto zdaleka nebylo.
Ten rozhodující krok ke 3 bodům udělal Slovan nástupem do druhého poločasu. Ve 41.min zaznamenal svůj první gól v zápase Maty a ve 44.min k němu přidal u druhý ukázkovým volejem. Když pak v 52.min zkompletoval hattrick Kuba bylo to už 5:0 a hosté rezignovali. Na konečných 8:0 přidali ještě góly Mates, Čebi a svým premiérovým zásahem ve starších žácích i Filip Domanský.
Měli jsme ze zápasu obavy, ale nakonec jsme ho zvládli. Hlavně díky dobrým nástupům do obou poločasů. Stejně nám ale chyběla jakási větší chuť a rvavost v každém souboji. Želatovice jsou na úrovni Čechovic a Kozlovic a s těmi jsme body ztratili, takže nás pořád čeká ještě větší potvrzení vzestupného trendu. Šance se naskýtá hned v sobotu 20.10. v Olšanech. Pak máme ještě dva poslední zápasy doma a podzim bude dohrán.
 

Sestava: Štěpán - Judy, Paťas, Luke, Mates - Maty, Kovy, Tade, Martin  - Škoďák, Kuba

Čebi, Šimon, Filda Domanský, Filda Zatloukal, Pepa, Krtek

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery