Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » REPORTY ZE ZÁPASŮ

KOZLOVICE 29.9.2018

publikováno 30.09.2018 (aktualizováno 15.01.2019)

KOZLOVICE - SLOVAN  2:1  (0:1)    gól: Tade   

Posledním utkáním v tzv. anglickém týdnu bylo opět utkání na hřišti soupeře. Tentokrát v Kozlovicích. Po utkání v Čechovicích nabyla příliš dobrá nálada. Navíc zdravotní trable hlásili Mates a Luke. Absence avizovali Maty a Martin. Pořád ještě chyběl i tréňa Zdenda. Naštěstí se do sestavy mohl vrátit Honza Poledna a celý zápas nakonec vydrželi i zmiňovaní Mates s Lukem. Na střídačce pak byl připraven i mimo Škoďáka a Fildu i Šimon, který byl po nemoci. Před zápasem jsme chtěli změnit nasazení a vůbec přístup k utkání. To bylo tentokrát bez výhrad a v pořádku.
A hned od začátku to bylo vidět. Slovan byl lepší a oproti minulému zápasu se dostával i do šancí. Dobře hráli Čebi a Tade na hrotu a od toho se odvíjela kombinace Kovyho s oběma stranami. Taky perfektní hrací plocha pomáhala spíše hře Slovanu, než domácí síle. Zasloužené odměny za aktivitu se Slovan dočkal ve 24.minutě. Rohový kop z pravé strany sice nebyl nijak kvalitně zahraný, přesto se míč dostal k Tademu a pro toho nebyl problém ho posunout do domácí sítě. Vedli jsme 1:0, hráli dobře a vypadalo to, že tentokrát utkání zvládneme. Pak však chyboval Kuba a nabídli jsme domácím velkou šanci na srovnání stavu. Útočník Kozlovic však vůbec naši branku neohrozil. Bylo to ale velké varování. Přesto jsme poločas celkem v pohodě dohráli ve vedení 1:0.
Bylo nám však jasné, že pokud nepřidáme v druhé půli další gól, tak to na vítězství stačit nebude. Bohužel se to beze zbytku potvrdilo v dalším průběhu utkání. Nicméně i druhou půli jsme byli lepší. Za to se však body nedávají. Přesto, že jsme měli na půli hřiště spoustu přečíslení, tak jsme před bránou soupeře nevytvořili dostatečně kvylitní šance. Tu největší a pravděpodobně zásadní , co se týká výsledku, měl na noze Judy. Ve finále však místo zrychlení a střely z 10 metrů zvolil zaseknutí a nedůraznou střelu levou nohou. A Slovan za svoji neproduktivitu pykal. Smutné na tom je, že to zvláštně rozluštil rozhodčí. V 52.min domácí zahrávali trestný kop. Domácí hráč levou nohou trefil tyč, od které se míč odrazil do zámezí. Měli jsme tudíž rozehrávat. Rozhodčí se však nepochopitelně rozhodl pískat rohový kop. Z toho stejný domácí levák zahrával míč přímo do brány. Po souboji s naším gólmanem Krtkem míč ze skrumáže odkopával Paťas. Domácí hráči si však zkoušeli u rozhodčího vymoci odpískání gólu. A  po dohodě s domácím pomezním překvapivě uspěli. Zvláštní. Z rohu, který nebyl, jsme dostali gól, který nebyl. Tímto okamžikem měl zbytek zápasu jasný scénář. A domácí této situace dokázali náležitě využít. Z dalšího trestného nákopu od pomezní čáry dokázal domácí levonohý střelec dopravit míč do hostující brány. Že byl přitom atakován brankář Slovanu asi není třeba komentovat. Odjížděli jsme tak z Kozlovic naštvaní a zklamaní po prohře 1:2.
Po posledních dvou zápasech bychom se měli zamyslet nad tím, že se nám příliš nezadařilo tak, jak si přejeme. Pomineme-li rozhodčího, který dokáže i skórovat, tak hlavní příčinou nezdaru byla naše produktivita. I když jsme lepší, tak s jedním vstřeleným gólem prostě budeme těžko vyhrávat. Ze tří stejných zápasů jako Dub, Čechovice a Kozlovice jsme vyhráli jediný a vstřelili pouze tři góly. Tím spíš, že i inkasované góly jsou velmi laciné. Dostali jsme sice nejmíň branek v soutěži, ale vlastní gól ze Šternberka, životní gól domácích z Čechovic i góly, nególy z Kozlovic nás srážejí. Zarážející je i fakt, že hráči těchto celků jsou většinou mladší a menší a přesto s naším týmem dokáží bez míče běhat daleko víc, než Slovan s míčem. Sice se zakončení na tréninku věnujeme, ale v zápase to příliš vidět není (až na vyjímky).

Sestava: Krtek - Honza Poledna, Kuba, Luke, Mates - Judy, Kovy, Paťas, Bíťa - Tade, Čebi
Škoďák, Šimon, Filda Domanský

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery