Úvod » REPORTY ZE ZÁPASŮ

ČECHOVICE 27.9.2018

publikováno 30.09.2018 (aktualizováno 15.01.2019)

ČECHOVICE - SLOVAN  1:1 pen. 4:1 (1:0)    gól: Maty   

Zápas v Čechovicích se hrál v neobvyklém termínu. A sice ve čtvrtek 27.9. v 16:00. To znamenalo omluvení ze školní docházky a tudíž nestandartní přípravu na utkání. K tomu přispěla i absence trenéra Zdendu Kovaříka, který čerpal zaslouženou dovolenou. Tyhle nezvyklosti spolu s poněkud laxnějším přístupem nás nakonec pravděpodobně připravili o plný bodový zisk.
Při rozcvičce a pohledu na domácí hráče naši kluci pravděpodobně nabyli dojmu, že utkání mohou vyhrávat snadno a s pohodovým přístupem. Ze začátku nic nenasvědčovalo pozdějšímu nezdaru. Celkem zdatně jsme kombinovali a dostávali se na soupeřovu polovinu. Ale nikoliv do koncovky. A to byl asi ten největší problém. Postupem času se borci Slovanu snažili víc a víc o individuální prosazení do šancí a docela dost rezignovali na téměř jakoukoliv přesnou přihrávku.. To domácím vyhovovalo. Tím spíš, že jejich hráči vydrželi s hosty běhat bez míče a přerušovali každý souboj. I s přispěním nerovného terénu se tak nakonec dostali i na naši polovinu. A co víc i ke střele z 30 metrů. Ke smůle Slovanu na tom všem bylo nejhorší, že se domácímu kapitánovi povedla tato střela tak, že míč zapadl přesně do pravé šibenice Krtkovy brány. Na zákrok nebyla žádná šance a Slovan tak prohrával od 20.min 0:1.Na zvrat sice ještě bylo dost času, ale taky bylo jasné, že musíme hodně změnit. Příliš se to však nepovedlo. Šnace Čebiho, Matyho a Judyho zůstali v první půli nevyužité a tak půlku vyhráli domácí 1:0.
V druhém poločase jsme se přece jen trochu zlepšili. Nikoliv však v koncovce. Hráli jsme na polovině soupeře, ale bylo to dobývání domácí brány z hodně velké vzdálenosti. Pokusem o změnu bylo i vysunutí Kuby na hrot útoku. A tlak narůstal. Po sérii rohů se k zakončení dostal právě Kuba, ale střelou po zemi gólmana nepřekonal. Ke gólu jsme se přece jen nakonec dopracovali. Kovy uvolnil na pravé straně v 63.min Matyho a ten po zaseknutí a střele levou nohou přehodil domácího brankáře. Do konce zbývalo ještě 7 minut, ale ty výrazně zkrátil výstup rozhodčího, když neuvěřitelně otálel s rozehrávkou po gólu a vynutil si téměř čtyřminutovou prodlevu ve hře. Přesto se mohlo gólově urodit na obou stranách. Na té Slovanistické měl rozhodnutí na noze Maty, ale jeho střela na dlouhou nohu se do brány nevešla. A tak o druhém bodu navíc rozhodovaly penalty. Domácí nechybovali a když se z hostů netrefili Luke a Judy (úspěšný byl jen Kuba), tak braly 2 body Čechovice. 

Sestava: Krtek - Martin, Kuba, Luke, Mates - Maty, Kovy, Paťas, Judy - Tade, Čebi
Škoďák, Filda Domanský, Gabi, Bíťa

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz