Úvod » REPORTY ZE ZÁPASŮ

DUB N.M. 9.9.2018

publikováno 14.09.2018

SLOVAN - DUB N.M.  1:0  (0:0)    gól: Kuba   

Konečně první domácí zápas jsme odehráli v neděli 9.9. Po třech venkovních zápasech jsme se hodně těšili na domácí trávu. A samozřejmě jsme chtěli vyhrát a upevnit si pozici ve špici tabulky. Soupeřem nám byl regionální rival z Dubu nad Moravou. Ten měl za sebou docela nečekaně úspěšné výsledky jako výhru ve Slavoníně, nebo domácí jasnou porážku Kozlovic 4:1 v minulém kole. My jsme ovšem byli téměř v plné síle, když chyběl jen Honza Poledna, a tudíž jsme si věřili.
Začali jsme ve velkém tempu a docela zdařile jsme kombinovali. Dostávali jsme se i na dostřel hostující branky a zdálo se, že bude jen otázkou času, kdy se soupeř zlomí a Slovan si dojde pro snadnou výhru. Jak mylná to byla představa nám ukázal další průběh zápasu. Nejenom, že se soupeř nevzdával, ale postupně získával i půdu pod nohama. Přesto jsme byli pořád o třídu lepší a jen nervozita a nepřesnost nám bránila v úspěchu. Ty největší šance zahodili Tade a Kuba. Na cestě za úspěchem jsme se rozhodli včas přeskládat sestavu a hrát na tři obránce a na tři útočníky s Kubou na hrotu. No byla to divočina až do konce. Už jsme se téměř smiřovali s penaltovým rozuzlením remízového zápasu, když rozhodla úplně poslední minuta. Na centrovaný míč Kovyho ze standartní situace po faulu na Tadeho si naskočil Kuba a hlavou nekompromisně poslal konečně Slovan do vedení na 1:0. Hned po rozehrávce se pískal konec utkání a pro hosty to byl snad až příliš hořký konec.
Bylo to sice zasloužené vítězství, ale perně vybojované. Nestává se tak často, aby jediný gól zápasu padl až v poslední minutě. Hostům z Dubu je potřeba vyseknout poklonu za velice houževnatý a pracovitý výkon. Takovým bychom se mimochodem potřebovali prezentovat hned v příštím kole na hřišti Jeseníku. Ten bude doma velkým favoritem a Slovan nebude míc co ztratit. A návod jak uspět nám třeba předvedli borci z Dubu.

Sestava: Štěpán - Paťas, Kuba, Luke, Mates - Martin, Kovy, Judy, Bíťa - Tade, Maty
Krtek, Pepa, Škoďák, Čebi, Šimon, Filda Domanský, Filda Zatloukal

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery