Úvod » REPORTY ZE ZÁPASŮ

NEZAMYSLICE 1.9.2018

publikováno 05.09.2018

NEZAMYSLICE, NĚMČICE - SLOVAN  0:4  (0:3)    góly: Luke 2, Maty, Kovy   

Další zápas v pořadí jsme odehráli opět na hřišti soupeře. A tentokrát jsme vůbec nevěděli co nás čeká, neboť náš soupeř si svoje dva předchozí zápasy přeložil a tudíž to byl jeho první zápas v soutěži. Navíc jsme byli zvědaví, jak se našemu soupeři povedlo sloučení dvou celků ze sousedních obcí. Taky nás zajímala hrací plocha. Takže popořadě. Trávník na hru sice dost podmáčený, ale ve vynikajícím stavu. A kvalita soupeře? Ze začátku nás domácí stíhali bojovností, a když k tomu přidáme naše nepřesnosti tak byl úvod takový nervózní. Nakonec ale soupeři došli síly a nám se podařili rohové kopy.
První gól jsme však vstřelili ze hry. V 15.min se k odraženému míči na čáře pokutového území dostal Kovy a prudkou tečovanou střelou k pravé tyči otevřel skóre. Pak jsme se dostali k několika náznakům přečíslení zejména na pravé straně přes Matyho. Bohužel ani Filip Domanský ani Tade nedokázali šance dohrát do gólu. A tak nám pomohly až ony zmíněné rohy v závěru poločasu. Nejprve po přistrčení od Tadeho skóroval v 31.min levou nohou Maty na 0:2 a v poslední minutě poločasu po téměř totožné situaci uzavřel poločasové skóre Luke.
Do druhého poločasu jsme si dovolili luxus zkoušení některých hráčů na jiných postech. A tak šel na hrot Kuba a Paťas na stopera. Přesto jsme hru v druhé půli ovládli bez problémů. Bohužel jsme už nevstřelili gól ze hry, což trochu kalí radost z přesvědčivé výhry. Šance Matyho a Kuby přímo volaly po klidnější koncovce a jistých gólech. Využili jsme tak až poslední roh utkání v 64.min, kdy se opět výborně zorientoval Luke a ukončil všechny zápisy do střelecké listiny. 
Konečný výsledek byl tedy 4:0 pro Slovan. Určitě zasloužené vítězství, které mělo být určitě vyšší. V dalším kole nás konečně uvidí diváci na našem hřišti, když v neděli 9.9. hostíme atraktivního soupeře z Dubu. Ten má zatím překvapivě dobré výsledky a tak nás určitě nečeká žádný lehký zápas.

Sestava: Štěpán - Paťas, Kuba, Luke, Honza Poledna - Maty, Kovy, Judy, Bíťa - Tade, Filda Domanský
Krtek, Pepa, Škoďák, Čebi, Šimon, Dušan,

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz