Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » REPORTY ZE ZÁPASŮ

MOHELNICE 19.8.2018

publikováno 24.08.2018 (aktualizováno 26.08.2018)

MOHELNICE - SLOVAN  2:5  (1:2)      góly: Tade 2, Čebi, Maty, Judy

Na první mistrák sezóny nám los určil celkem tradičního rivala v bojích o horní patra tabulky celek Mohelnice. Naše úsilí celé léto směřovalo k tomuto zápasu a tak se kluci náležitě těšili. Dlouho dopředu jsme věděli, že na zápas nebude k dispozici Patrik Masopust, ale že na poslední chvíli ohlásí absenci kapitán Lukáš Gronich, nás docela zaskočilo. Naštěstí všichni ostatní byli a příjemným bonusem byl Filip Judas, který přišel na poslední chvíli na přestup ze Sigmy a zařadil se opět do našich řad. Na zápas jsme se poctivě připravovali, ale bohužel jsme nepočítali s tím, že takový celek jako Mohelnice bude mít problémy s hráčským kádrem. Proto je těžké psát komentář k zápasu, ve kterém bylo téměř jisté, že ho vyhrajeme. Toto nebyla ta Mohelnice z loňského ročníku. Tak alespoň stručně. 
První gól padl hned ve 4.min a překvapivě skórovali domácí po rozehraném rohu a propadeném centru na zadní tyč. Hned z následného protiútoku dokázal srovnat Tade, když využil rychlého průniku Matyho. Do vedení 1:2 jsme se dostali v 10.min, když chybnou rozehrávku domácích dokázal potrestat střelou ze šestnáctky Čebi. Pak domácí nevyužili velkou šanci po samostané akci středního záložníka, kterého nedokázal nikdo zastavit. Jeho střela pak skončila na tyči Štěpánovy branky. V 21.min se měnilo skóre zase ve prospěch Slovanu. Byla to akce podobná našemu prvnímu gólu. Maty unikl a Tade zakončoval na poločasových 1:3. V druhém poločasu už domácí nestíhali běhat s naším týmem a tak se hrálo téměř výhradně před Mohelnickou bránou. Tím spíš, když postupně přibývalo zraněných Mohelničáků. Góly jsme však přidali pouze v 37.min Matym, který zužitkoval samostatný nájezd na 1:4 a potom v 57.min přidal naši pátou branku Judy ostrou střelou pod břevno na konečných 2:5. Je to škoda, protože zahozených šancí bylo ve druhém dějství opravdu hodně. 
Nakonec jsme tedy vstup do sezony zvládli, i když poněkud nestandartním způsobem. Dalším soupeřem bude Šternberk, který ve svém prvním utkání zdolal na penalty Kozlovice. Takže určitě nás prověří víc, než Mohelnice.

Sestava: Štěpán - Honza Poledna, Kuba, Mates, Martin - Maty, Kovy, Judy, Bíťa - Tade, Čebi
Krtek, Pepa, Filip Domanský, Škoďák, Dušan, Šimon, Filip Zatloukal

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz