Úvod » SOUSTŘEDĚNÍ 08/2018

PŘÁTELÁK V PROSTĚJOVĚ 10.8.2018

publikováno 11.08.2018

Přátelský zápas na závěr bloku soustředění. V pátek 10.8. jsme dohodli utkání v Prostějově s ročníkem narození 2005. V 9:00 už byl výkop, když z Černovíra jsme odjížděli v 8:00. Vzhledem k tomu, že už 19.8. hrajeme mistrovský zápas v Mohelnici, bylo toto utkání pojato jako poznávací pro trenéry a některé mladší hráče. Mnozí z nich nastoupili poprvé na velkém hřišti a při hře s větším míčem. Rovněž někteří ze starších borců si zkusili nové posty. Taky bylo potřeba aby si zahráli všichni. Proto nebyl výsledek zápasu tím hlavním výstupem při hodnocení.

První poločas jsme nastoupili v sestavě: Štěpán - Honza Poledna, Kuba, Luke, Bíťa - Maty, Kovi, Martin, Mates - Čebi, Škoďák. Od začátku bylo vidět, že jsme po soustředění a tudíž máme příliš těžké nohy. U každého míče jsme byli o ten jeden krok později a téměř se nedostali do kombinace. Přesto jsme byli schopni bránit pod tlakem téměř celý poločas. Na nových postech si to zkusili Honza Poledna na pravém kraji obrany, Kuba na místě stopera, Bíťa na levém kraji obrany, Mates na levé záloze, Martin ve středu zálohy vedle Koviho a Škoďák v útoku s Čebim. Gól jsme dostali v 28.min po centru z levého křídla a nedůrazu obou stoperů. I my jsme ale měli dvě velké šance na skórování. Po kolmých nahrávkách do krajů hřiště se dokázali rychlostně prosadit nejprve Mates zleva a těsně před koncem půle i Maty zprava. Škoda, že ani jedna z těchto velkých šancí gólem neskončila. Poločas tak skončil 1:0 pro domácí tým.

Do druhé půle nastoupila tato výrazně obměněná sestava: Krteček - Filda Zatloukal, Honza Poledna, Luke, Pepa - Filda Domanský, Maty, Kovi, Šimon - Kuba, Dušan a na posledních 5 minut se na hřiště dostal i Štěpán do útoku. Bylo docela jasné, že kvalita naší hry nebude gradovat. A tak tomu i bylo. Přesto všichni zápas odmakali a premiérový kontakt se starší kategorií tak mají za sebou. Domácí se ve druhém poločase prosadili ještě třikrát a tak byl konečný výsledek 4:0 pro Prostějovské.

Další zápas hrajeme v úterý 14.8. na Nových Sadech a to už je poslední přípravný mač před mistrákem. Takže i trenéři přistoupí ke složení základní sestavy s ohledem na utkání v Mohelnici. 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery